terug naar assistme nieuws van assistme contact met assistme
aanmelden als websitebeheerder bij assistme
adverteren via assistme
tips voor webmasters assistme
tips voor webmasters assistme

 

 

Assistme.nl werkt samen met betrouwbare partners

Assistme.nl probeert in alle gevallen een totaalpakket te leveren. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Om u toch volledig van dienst te kunnen zijn, werken we samen met diverse partners. Op deze pagina treft u deze partners aan. Wanneer u andere internet vraagstukken heeft, dan is 2Mail BV u graag van dienst. Met een uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van internet, is 2Mail BV uw ideale partner op dit gebied. Van websitebouw tot hosting, van marketing tot advertising, niets is ons onbekend of vreemd. Wilt u uw internetzaken graag onder één dak onderbrengen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Zijlstra Drukwerk

Zijlstra & Van Langen Drukwerk is een grafische onderneming met een breed assortiment aan producten en diensten. Vanaf de oprichting van Drukkerij Zijlstra, ruim 75 jaar geleden, staat vernieuwing hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van ‘loodzetter’ tot een uiterst modern geautomatiseerde grafische onderneming. Dankzij de ondernemingsstructuur en de bedrijfsomvang kunnen opdrachtgevers rekenen op persoonlijk contact en korte communicatielijnen met ons team van zestien collega’s. Zijlstra & Van Langen Drukwerk is gevestigd in het industriegebied Plaspoelpolder, gelegen aan de A4, net buiten Den Haag. Met onze eigen transportmogelijkheden kunnen we zowel relaties binnen als buiten de regio een snelle service bieden.

 

Widexs Hosting Provider

WideXS is een Nederlandse hosting provider die Internet diensten levert aan overheden, MKB en consumenten, de diensten variëren van domeinnaam registraties tot en met geavanceerde hosting oplossingen. 
WideXS garandeert een 100% veilige hosting omgeving die 24/7 bereikbaar is, mede door een dubbel uitgevoerde verbinding naar het Internet via de eigen MPLS backbone (AS 8195) en een directe glasvezelkabel verbinding met de AMS-IX. WideXS staat voor effectief, snel en service gericht. In Nederland heeft WideXS ruim 70.000 domein namen geregistreerd en ruim 10.000 tevreden MKB klanten.

 

Check gelijk even of uw domeinnaam nog vrij is

 

MijnWinkel.nl professionele webwinkels

U wilt via internet producten gaan verkopen.Hoe krijgt u dit voor elkaar? Dit kunt u op 2 manieren doen, namelijk:

opsommingsteken

zelf een winkel/bestelsysteem bouwen

opsommingsteken

gebruik maken van onze betrouwbare dienst

MijnWinkel biedt vele voordelen ten opzichte van zelfbouw. Daarom hebben al meer dan 700 bedrijven (met een omzet variërend van enkele honderden euro's tot meer dan honderd miljoen per jaar) gekozen voor mijnWinkel. Kijk maar eens bij de voorbeelden en de business to business voorbeelden.

 

privacy  ||  disclaimer