terug naar assistme nieuws van assistme contact met assistme
aanmelden als websitebeheerder bij assistme
adverteren via assistme
tips voor webmasters assistme
partners van assistme
tips voor webmasters assistme

 

 

Newswriter v.1.0

Assistme stapt in bekijkmenu.nlDeze week heeft Assistme Nederland de website Bekijkmenu.nl overgenomen. Deze startpagina zal de komende tijd verder worden ontwikkeld. Webmasters kunnen gratis een startpagina aanvragen via bekijkmenu.nl
Tarieven 1 oktober 2006


3 oktober 2006

Per 1 oktober gelden nieuwe tarieven om te adverteren via het medianetwerk van Assistme in Nederland. De nieuwe tarieven bieden beginnende ondernemers en kleinere webwinkels de mogelijkheid de setopkosten te doen vervallen. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze verkoopafdeling via 070-3262641
Nieuw: Productfeeds en CSV koppelingen


30 augustus

Er zijn veel vragen over gekomen en nu zijn ze er dan. Vanaf vandaag gaan wij waar mogelijk alle campagnes uitbreiden met productfeeds. Dit gebeurt op 2 manieren

1) koppeling naar CSV bestand
2) koppeling naar white label shop


op je persoonlijke pagina vind je vanaf september de campagnes die feeds leveren.

Het voordeel van productfeeds
Met productfeeds kan je via één link producten opnemen in je eigen webwinkel. Daarmee breidt je je pagina automatisch uit en is de kans groot dat zoekmachines als google je site beter indexeren.

De inhoud van je webwinkel wordt automatisch ge-update. Is een reis, een product of een dienst uitverkocht, verdwijnt hij vanzelf uit je winkel. Op die manier hoef je dus zelf geen content meer toe te voegen :-)
Gezocht: GPT programma`s met 15000+ leden
8 augustus

Momenteel zijn we bezig voor één van onze klanten om een inventarsatie te maken van de beschikbare GPT programma`s. Een selectie van deze programma`s zal door ons worden aangeschreven voor het genereren van gerichte en unieke bezoekers. Wanneer je denkt dat jouw GPT programma hiervoor in aanmerking komt en heb je een memberlist van 15.000 of meer unieke Nederlandse leden, stuur dan een mailtje naar onze administratieafdeling en we nemen contact met je op.

Heb je minder dan 15000 leden, dan kan je er natuurlijk ook voor zorgen dat zij zich aanmelden voor winmenu . Op die manier bouw je je eigen memberlist op via Assistme. Wanneer wij een mailing versturen naar dit bestand, ontvang je toch je commissie. Het aantal leden op je assistme nieuwsbrieflijst kan je vinden op je administratiepagina.
Nieuw : Premium affiliates en campagnes
12 juli 2006

Vanaf 1 augustus gaan we beginnen met een premium affiliateprogramma. Wanneer je als affiliate in een bepaalde periode een minimale omzet haalt bij speciaal geselecteerde campagnes, wordt je als premium affiliate aangemerkt. Daarmee krijg je een hogere vergoeding, kom je in aanmerking voor CPM vergoedingen (op basis van vertoonde banners) en krijg je meer vrijheden op het gebied van promotiemateriaal. Log dus regelmatig in en hou de website in de gaten
Grote storing internationale server
14 juni 2006

Door een defect in de noodstroomvoorziening zijn de internationale servers van Assistme Spanje, België en Italië momenteel niet toegankelijk. Momenteel wordt hard gewerkt om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Moeilijk bereikbaar ivm verhuizing
3 mei 2006

In verband met onze verhuizing naar de Benoordenhoutseweg 23 te Den Haag, zijn wij op 3 mei telefonisch zeer moeilijk te bereiken. De nieuwe contactgegevens worden in de loop van de dag op de website doorgevoerd. U kunt ons bereiken via de mail. Excuus voor het ongemak.
Ontvang gratis kaarten voor de A1 Grand Prix
27 april 2006

Met de campagne "de Hypotheek vergelijking" Ontvang je niet alleen € 27,50 commissie, in de maand mei ontvang je van de adverteerder ook nog eens een gratis toegangskaart voor de A1 Grand Prix op 1 oktober 2006 in Zandvoort voor elke 10 leads die je genereert.
Wit.nl nu ook voor GPT programma`s
19 april 2006

De campagne van Wit.nl is vanaf vandaag ook toegankelijk voor GPT programma`s. Deze campagne is heel aantrekkelijk vanwege de enorme korting die je website bezoekers ontvangen op een behandeling.
www.assistme.be in de maak.


18 april 2006

Vandaag is een start gemaakt met een aparte website voor onze Belgische affiliates. Om de Belgische affiliates beter te bedienen met Belgische partnerprogramma`s, wordt op korte termijn de website www.assistme.be gelanceerd. Uiteindelijk zullen we via deze websites de campagnes in het Frans en Nederlands aanbieden. Deze campagnes zullen vanuit Brussel worden gecoördineerd. We houden jullie op de hoogte.
www.assistme.es van start.


15 maart 2006

Met trots delen we mee dat vandaag onze Spaanse afdeling van start is gegaan met het testen van de website www.assistme.es. Daarmee heeft Assistme een eerste stap richting het buitenland gezet. Momenteel zijn we ook bezig om ons netwerk in andere landen uit te leggen. Heeft u interesse om te affilieren in Spanje of te adverteren op Spaanse websites? meldt u zich dan aan via www.assistme.es.
Groot fraude onderzoek
13 maart 2005
Naar aanleiding van grootschalige klikfraude zijn wij één van onze adverteerders kwijtgeraakt. Dit is een zeer kwalijke zaak die wij zeer hoog opnemen. Inmiddels zijn enkele affiliates schriftelijk gemaand en hebben wij hun account gesloten. Helaas heeft de betreffende adverteerder besloten zich geheel terug te trekken en geen enkele uitbetaling te doen. Momenteel zijn wij over deze kwestie nog in onderhandeling. Tot die tijd hebben we alle verdiensten van deze adverteerder (Inter Expo en media)teruggetrokken. Eventuele financiele en andere opgelopen schade zal door ons worden verhaald op de frauderende partijen.

Onderzoek naar fraude

Naar aanleiding van dit voorval, hebben wij besloten om de anti frauderegels nog maar eens aan te scherpen en een extra controleniveau in te bouwen. Over deze kwestie zullen wij in week 11 onze adverteerders en affiliates extra berichten.
Extra verdiensten maand maart
1 maart 2005

Verdien in de maand maart tot 15% extra. In maart kan je weer extra veel geld verdienen met Assistme.nl . En wel als volgt:

- Zet je in maart tussen de € 50,- en € 100,- om, ontvang je over je omzet 5% extra
- Zet je in maart tussen de € 101 en € 500,- om, ontvang je over je omzet 10% extra
- Zet je in maart meer om dan € 500,- ontvang je maar liefst 15% extra

Peter Langhout Reizen campagne gaat toch door
21 februari

Zojuist ontvingen wij opnieuw bericht van Peter Langhout Reizen. Inmiddels is bekend geworden dat Peter Langhout inderdaad een doorstart maakt onder de naam Benga BV. Naar aanleiding van dit bericht hebben we besloten de campagne van Peter Langhout Reizen toch weer online te plaatsen. Vergoedingen blijven gehandhaafd.
Onduidelijkheid over Peter Langhout Reizen
14 februari

Vandaag bereikte ons het bericht dat er beslag is gelegd op de panden van Peter Langhout Reizen. Wij zullen de berichtgeving op de voet gaan volgen en nauw contact houden met Peter Langhout om te kijken of de campagne kan worden voortgezet.

Op dit moment zien wij nog geen reden om de samenwerking met Peter Langhout te beëindigen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de gang van zaken.
De beste wensen voor 2006
8 januari 2006

Het team van Assistme.nl wenst iedereen een gelukkig en gezond 2006.Dit jaar zullen wij onze diensten verder uitbreiden zodat we zowel adverteerders als webmasters beter tot dienst kunnen zijn.
Overzicht campagnes
21 december 2005

Op verzoek van veel nieuwe webmasters, publiceren we vanaf vandaag de lijst met huidige campagnes en vergoedingen op de website. Deze lijst is hier te vinden.
Veel nieuwe campagnes en opties
22 november 2005

De komende periode zullen er veel nieuwe campagnes met nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan ons netwerk. Onder de nieuwe mogelijkheden zullen ook productfeeds zijn waardoor u als webmaster een complete winkel in de huisstijl van uw eigen website kunt invoegen.Vanaf begin volgend jaar wordt gestart met de bouw van het nieuwe extranet. Uw administratiepagina zal overzichtelijker worden en de mogelijkheden tot het promoten van diverse campagnes aanzienlijk verbeteren. We houden u op de hoogteprivacy  ||  disclaimer