terug naar assistme nieuws van assistme contact met assistme
adverteren via assistme
tips voor webmasters assistme
partners van assistme
tips voor webmasters assistme

 

 

Aanmelden als websitebeheerder 

Bent u website eigenaar of beheert u een website? Dan kunt u deze nu rendabel maken door het plaatsen van hoogwaardige advertenties welke aansluiten op de behoefte van uw websitebezoekers.

Assistme biedt u nu de mogelijkheid om mooie banners en handige tekstlinks op uw website te plaatsen die u vergoedingen opleveren voor bijvoorbeeld:

opsommingsteken

per impressie

opsommingsteken

per klik 

opsommingsteken

per informatieaanvraag 

opsommingsteken

of zelfs een percentage van een verkoop

U kiest zelf welke banners u wel en welke u  niet op uw website wilt plaatsen. Het aanbod varieert waardoor u uw website steeds weer een nieuwe uitstraling geeft. 


Uw website winstgevend maken met Assistme.nl

Als een partner van Assistme, krijgt u de beschikking over een persoonlijke pagina. Op deze pagina vindt u een overzicht van adverteerders en hun campagnes. Hier ziet u ook welke vergoedingen er gelden voor de diverse campagnes. Plaats de banners en tekstlinks van de adverteerders op een duidelijke plaats van uw website. Klikt iemand op de banner of bestelt iemand iets via uw tekstlinks, dan ontvangt u hiervoor een vergoeding. Deze kan lopen van € 0.005 per impressie tot € 150,= netto per verkoop of informatie aanvraag. U kunt extra omzet genereren door er voor te zorgen dat andere website eigenaren en beheerders zich aanmelden voor ons partnerprogramma. Voor iedere websitebeheerder en of eigenaar die u heeft aangemeld ontvangt u tot 5% van de omzet die door hem/haar wordt gemaakt.

Duidelijke statistieken voorzien u van informatie

Op uw persoonlijke pagina staan real-time statistieken waarmee u van minuut tot minuut kunt zien hoeveel bezoekers u heeft gehad en hoeveel u daaraan hebt verdiend. 

Een groot campagne-aanbod

Assistme heeft tientallen bedrijven gecontracteerd uit diverse branches. Hieronder bevinden zich grote namen die weer ook weer extra reclame voor uw website kunnen betekenen. Om de inhoud van het promotiemateriaal zoveel mogelijk op uw website aan te laten sluiten, hebben we de adverteerders onder gebracht in ruim 150 rubrieken. We houden u automatisch op de hoogte van nieuwe campagnes en van nieuwe adverteerders. Zo bent u altijd up-to-date.


Uw voordelen op een rijtje

opsommingsteken

Extra bron van inkomsten, verdien commissie met het promoten van producten en diensten

opsommingsteken

Vergroot het aantal bezoekers, door aanbiedingen van bekende adverteerders zullen bezoekers vaker uw website bezoeken

opsommingsteken

Referral bonus, verdien tot 5% van de omzet van alle nieuwe partners die u aanmeldt

opsommingsteken

Real time statistieken, zie van minuut tot minuut wat u verdiend heeft

opsommingsteken

Doelgerichte campagnes, plaats banners en promotiemateriaal op uw website die aansluiten op de inhoud van uw website. Hierdoor vergroot u uw omzet

opsommingsteken

Promoten via opt-in nieuwsbrief, bezit u een opt-in nieuwsbrief, dan kunt u de campagnes ook naar uw leden sturen

opsommingsteken

Geen kosten, deelname aan Assistme is geheel gratis en kan u alleen maar geld opleveren.

Wacht niet langer en meldt u gratis aan


 

privacy  ||  disclaimer