terug naar assistme nieuws van assistme contact met assistme
aanmelden als websitebeheerder bij assistme
adverteren via assistme
tips voor webmasters assistme
partners van assistme

 

 

Assistme.nl, aanbieder van performance based marketing concepten

Assistme is een dienst van 2Mail BV. 2Mail BV houdt zich sinds 1999 bezig met het ontwikkelen van internet marketing concepten. De specialisatie daarbij ligt in het feit dat 2Mail bij ieder marketingcampagne naar alle betrokken partijen kijkt om gezamelijk een win-win situatie te bereiken .2Mail BV is onder andere de bedenker en beheerder van de digitale postbussen op www.2mail.nl welke adverteerders de kans biedt om in zeer korte tijd en zonder gebruikmaking van e-mailadressen, een mailing te versturen naar het hart van hun doelgroep. 

Assistme biedt "no cure no pay" oplossingen

Veel adverteerders zouden graag eerst zien dat een advertentiecampagne werkt voordat zij daarvoor grote bedragen moeten betalen. Assistme biedt adverteerders die mogelijkheid door hun campagnes te plaatsen in het medianetwerk dat 10 duizenden websites beslaat met een enorm aantal bezoekers. Pas wanneer er via een banner of tekstlink daadwerkelijk resultaat wordt geboekt, betaalt de adverteerder het bedrag dat hij/zij zelf heeft bepaald voor dit resultaat. Adverteren kan op basis van:

opsommingsteken

Pay per view: een vast bedrag per keer dat uw banner of presentatie wordt getoond

opsommingsteken

Pay per click: een vast bedrag per unieke bezoeker. (dubbele kliks worden niet in rekening gebracht)

opsommingsteken

Pay per lead: een vast bedrag per informatie-aanvraag of verkoop

opsommingsteken

Pay per sale: een vast percentage van de daadwerkelijk via Assistme gerealiseerde omzet.

Assistme.nl,  een betrouwbare en ervaren partner

Jarenlange internet ervaring en een zeer uitgebreid internet media netwerk maken 2Mail BV de ideale partner voor uw online marketing en advertentie campagnes. Bij alle projecten die 2Mail BV op internet exploiteert, respecteert zij zowel de wensen van de adverteerders als de privacy van haar leden en websitebeheerders. Wilt u meer weten over de diensten en producten van 2Mail BV? klik dan hier...

privacy  ||  disclaimer